Kvalitet Kontinuerlig oppfølging Rutine

Image

60+ år med erfaring

Image
Image

Rengjøringsselskap med lang erfaring Over 60 år.

Vi har rutiner som sikrer den kontinuerlige oppfølging av kvaliteten på våre tjenester. Kontakt oss, så kan vi sammen finne den løsningen som passer dere best.

Gratis befaring

Rask og god service

Konkurransedyktige priser

Oppfølging og rådgivning

Vi er miljøfyrtårn- sertifisert!

Vi er
miljøfyrtårn-
sertifisert!

Hvem er BRS ?

Med vår lange erfaring og fartstid i renholdsbransjen ønsker vi å være det naturlige valget når din bedrift skal velge en profesjonell renholdspartner. Vårt fokus er å være en seriøs aktør innen bransjen, som kan tilby tjenester av høy kvalitet til fornuftige priser.

Bergens Rengjøringsselskap AS fokuserer på å levere kvalitet og god kundeoppfølging på våre tjenester.

Image

Våre lokaler på Nordnes i Bergen sentrum

Fra våre lokaler på Nordnes i Bergen sentrum kjører vi ut og tilbyr rengjøring til bedrifter, skoler, barnehager, industri med mer i Bergen. Vi legger mye energi i å tilby fleksible løsninger ovenfor våre kunder innen rengjøring. Vi har holdt det gående i over 60 år og har gjennom våre år i rengjøringsbransjen løst mange spesielle rengjøringsoppdrag for mange ulike type kunder i Bergen. Vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder.

HMS og kvalitetssikring

Vi har høyt fokus på HMS/IK, kvalitetssikring og evnen til å dokumenter dette. Bergens Rengjøringsselskap AS er medlem av NHO Service.

Vi er opptatt av miljø og kvalitetssikring, dette er nøkkelbegreper for vår bedrift og vi bestreber oss på å etterleve dette.

Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et rengjøringsprosjekt, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Rene omgivelser er trivelige omgivelser.

Vi har rutiner som sikrer den kontinuerlige oppfølging av kvaliteten på våre tjenester. Kontakt oss, så kan vi sammen finne den løsningen som passer dere best.
Image
Image

Åpningstider

Mandag - Fredag: 09:00 - 15:00
Lørdag og søndag stengt

Adresse:

C. Sundsgate 62
5004 Bergen

Kundeservice

Telefon - 55 31 37 25
 E-post - firmapost@brs.no